Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1 év garancia minden termékre! 1 év garancia minden termékre!

Fizetés, szállítás

A szállítási díj Magyarország területére, a FáMa futárszolgálatot választva, átutalás és bankkártyás fizetés esetén 1290 forint, utánvét esetén 1590 forint; az MPL-t választva, átutalás és bankkártyás fizetés esetén 1390 forint, utánvét esetén 1690 forint; a GLS futárszolgálatot választva, átutalás és bankkártyás fizetés esetén 1690 forint, utánvét esetén 1990 forint.

Az alap szállítási díjon felül plusz díjat számolunk fel súly alapján a kerti pavilonok kiszállítása esetén (pavilononként bruttó 1500 Ft), amely a vásárlási folyamat során, a szállítási mód kiválasztásakor látható.

A kiszállítási idő 2-3 munkanap.

Utánvét futárszolgálattal:

A visszaigazoló emailben szereplő teljes összeget (termék + szállítás + utánvét díja) a futárnak kell majd fizetni a csomag átvételekor.

Előreutalás futárszolgálattal:

A visszaigazoló emailben szereplő teljes összeget (termék + szállítási díj) átutalással kell elküldeni a rendelés után. Az utaláshoz szükséges adatok: BivinMarket.hu Kft., bankszámlaszám: 10103104-27501000-01005007 (Budapest Bank).

Bankkártyás online fizetés futárszolgálattal:

A megrendelés leadását követően automatikusan átirányítjuk a Borgun fizetési felületére, ahol a megfelelő adatok megadása mellett, biztonságosan fizetheti ki a vételárat. A megrendelés sikeres fizetés után válik véglegessé.

Csomagját kérheti "Postán maradó" jelzéssel, és PostaPontos átvétellel is: Postán maradó csomag esetében tüntesse fel a kiválasztott postát (pl.: Budapest 62 posta); PostaPont választásakor pedig a rendszer által felkínált lehetőségekből választhat.

Az oldal tetejére